Match - Sammandrag för F07
2015-10-02 07:04

Det är snart tid för vår första match, eller sammandrag som det heter. Vi spelar oftast 3 matcher varje speldag, så glöm inte att packa ner en liten matsäck att ha mellan matcher.  (ingen läsk eller godis tills efter vi har spelat färdig för dagen

Håret ska vara borta från ansikte, och ingen smycke (örhängen, halsband, armband, ringar) är tillåtet pga skaderisk. 

Vi duschar gemensamt innan vi kör hem (obligatorisk) så packa ner handduk och byteskläder.


I första hand är det F07 som blir kallade till dessa sammandrag.

F08 kommer endast blir tillfrågade om det det är brist på spelare i F07 pga skjukdom, kalas eller annan förhinder.

På sammandragen finns där nästa alltid en kiosk med försäljning av mackor, kakor, kaffe,mm.


Spelprogrammet finns nu upplagd i lagets kalender och vi ber er att meddela Haris så fort ni vet att er dotter inte kan vara med. Det är ytterst viktigt att ni alltid svara på matchkallelse både om ni kan vara med eller inte. Det är väldigt tidskrävande för våra ledare, och fruktansvärd frustrerande, att inte veta om man har lag eller inte, ska vi vänta eller ska vi kör utan XXX,  ska vi fråga några från F08 om dem vill spela, osv.


Första sammandraget är söndagen den 11 oktober i Kulladalssporthall


Dalhems spelar kl 9:45, 11:45 och 12:15. Matcherna är 12*2 minuter.


Hemmaomgång söndag den 22 november är lite speciell för då är laget ansvarigt för Söderkulla SH under hela dagen. Det betyder att vi ska bemanna kiosken, koka kaffe, korv, varma mackor, osv till försäljning. Det kommer ut ett schema som vi ber er alla att anteckna när ni kan ta er pass i kiosken, eller hjälpa till med att ta fram handbollsmålen , avbytarbänkar, samt städning vid dagens slut. Det går jättebra att baka något till försäljning. Vid säsongens slut kommer laget att få ta del av vinsten från försäljning och dessa går till lagkassan.


Till bortamatcher är samlingen utanför Söderkullahallen och sedan kör vi alla tillsammans till matchen. Här har vi möjlighet att samåka så ingen behöver stanna hemma om bil eller chaufför saknas. Naturligtvis vill vi att så många förälder som möjligt följer med och stöttar era barn. Vi planera att vara på plats i hallen ca 1 timme innan matchstart - detta ger oss tid för lite felkörning, trafik problem och tjejerna tid att samlas tillsammans med tränaren i lugn och ro.


Sedan har vi en allmän uppmaning till er förälder - vi behöver mer hjälp kring laget. Alla våra ledare är frivilliga och oavlönade. Dem ställer upp för dem tycker handboll för deras barn är roligt MEN dem behöver mer hjälp för att få allting att fungera båda med sina arbete, familj och handboll. Vi behöver någon/några som kan hjälpa till med att hålla koll på närvarolistan, laglistan (namn, adress, telefon), matchkallelse, kiosklista vid hemmamatcher (en gång per säsong) så att tränaren kan koncentrera sig på tränarrollen. Känner ni att ni kan hjälpa till så hör av er till Karin (karin@dalhem.nu) eller Sofie på kansliet. Detsamma gäller  hjälp nere på golvet - arbetet sätter hinder i vägen ibland och våra tränare har svårt att komma varje gång. Man behöver inte ha en handbollsbakgrund, fotboll,bandy eller annan idrott går lika bra för våra tjejer i denna ålder och forskning bevisar att man ska ha en allsidig inriktning i tidig ålder. Om ni känner till någon som möjligtvis kan vara intresserade av att vara med så kontakta Karin. Dalhems IF står för alla utbildningen av våra ledare och tränare.


Nyhetsarkiv
Säsongsavslutning2016-05-26 13:05
Lite nyheter kring laget2015-11-18 08:35